Настоящият мениджър на английския Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се е договорил

...
Настоящият мениджър на английския Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се е договорил
Коментари Харесай

Ювентус сменя Алегри с Гуардиола през лятото

Настоящият управител на британския Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се е договорил да поеме Ювентус, заменяйки на поста Масимилиано Алегри през лятото. Новината заяви журналистът на " Ил Джорнале " Луиджи Гуeлпа пред радио CRC. Припомняме, че Гуелпа бе първият, който разгласи, че Кристиано Роналдо ще заиграе за  " Старата госпожа ".

" Научих, че Пеп Гуардиола към този момент е постигнал джука сделка с Ювентус за идващите четири години. Каза ми го същият човек, който ми заяви, че Роналдо отива в Ювентус ", съобщи Гуелпа.

В момента Гуардиола се е устремил към втора поредна купа с Манчестър Сити. Той пое " жителите " през 2016 година и въпреки неуверения първи сезон съумя да трансформира Сити в един от най-доминиращите тимове на Албиона. Бившият треньор на Барселона и Байерн Мюнхен към този момент завоюва за втори следващ път Купата на Лигата. Основната цел обаче си остава Шампионската лига.

Испанецът на два пъти покори Европа с Барселона, само че откакто си потегли от " Лос кулес " по този начин и не съумява да победи в конкуренцията. Въпреки триумфите в Германия, той по този начин не съумя да направи Байерн Мюнхен фактор на европейската сцена. Ако този сезон не успее в задачата си с Манчестър Сити може би няма да има различен късмет с " жителите ". Причината за това е, че има действителна заплаха Сити да не взе участие в най-комерсиалния шампионат през идващия сезон, защото УЕФА стартира следствие по отношение на нарушение на Финасовия феърплей.

Шампионската лига е огромната цел и на Ювентус, откакто торинци се разминават с нея през последните години. С привличането на Кристиано Роналдо управлението на италианския първенец се надяваше, че най-сетне ще се докопа до " ушатата ". На Старата госпожа, обаче следва безпределно тежък реванш от осминафиналите против Атлетико Мадрид след 0:2 в първия мач.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР